Buďte správne informovaný! Získajte prémiový účet TU
Prihlásenie
E-shop
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Aktuálne zmeny v ochrane osobných údajov pre rok 2019 – povinnosti, práva a sankcie

POZOR! Dňa 15.04.2014 nadobudol účinnosť nový zákon č. 84/2014 Z. z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.
Úplné znenie zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov vznení zákona č. 84/2014 Z.z. bola dňa 30.05.2014 uverejnené v Zbierke zákonov pod číslom 136/2014 Z.z.

Nový zákon o ochrane osobných údajov: zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov novelizovaný zákonom č. 84/2014 Z. z.

Dňa 1.7.2013 nadobudol účinnosť nový zákon č. 122/2013 Z. z.o ochrane osobných údajov a o zmene niektorých zákonov a jeho dva vykonávacie predpisy, ktorými sú vyhláška č. 164/2013 Z. z. o rozsahu a dokumentácií bezpečnostných opatrení a vyhláška č. 165/2013 Z. z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti o skúške fyzickej osoby na výkon funkcie. Potreba aplikačnej praxe si vyžiadala medzičasom novelu predmetného zákona, ktorá bola v zbierke zákonom uverejnená pod číslom 84/2014 a nadobudla účinnosť dňa 15.4.2014. Novelu si vyžiadala aj vyhláška č. 164/2013 Z. z. o rozsahu a dokumentácií bezpečnostných opatrení, ktorá bola v zbierke zákonom uverejnená pod číslom 117/2014 a nadobudla účinnosť dňa 1.5.2013.

Poslednou novelou zákona o ochrane osobných údajov – zákon č. 84/2014 Z. z. sa predpokladá zníženie administratívnej záťaže prevádzkovateľa a sprostredkovateľa, mení sa celková obligatórnosť ukladania pokút a poriadkových pokút, podmienky poverenie zodpovednej osoby, zužuje sa rozsahu poučenia oprávnených osôb a dochádza tiež k zmenám v súvislosti s registráciou, ktorá bola prekvalifikovaná na oznamovaciu povinnosť a iné.

Počas školenia Vám poskytneme všetky potrebné informácie súvisiace s novým zákonom o ochrane osobných údajov v kontexte jeho poslednej novely vrátane informácii o jeho vykonávacích predpisoch. Školenie organizujeme v skupinách do 10 účastníkov. Máte preto možnosť prediskutovať Vaše otázky priamo s lektorkou a zorientovať sa v problematike.

Seminár je určený pre

štatutárov, manažérov, personalistov a pre každého, kto akýmkoľvek spôsobom spracúva osobné údaje, resp. prichádza s nimi do kontaktu.

Obsah seminára

  • Právny rámec ochrany osobných údajov, ciele, predmet a pôsobnosť zákona o ochrane osobných údajov,
  • Výklad základných pojmov,
  • Zásady spracúvania osobných údajov,
  • Právny základ spracúvania osobných údajov,
  • Základné povinnosti prevádzkovateľa a sprostredkovateľa,
  • Získavanie osobných údajov a ich likvidácia,
  • Bezpečnosť spracúvania osobných údajov
  • Dohľad nad ochranou osobných údajov, zodpovedná osoba – absolvovanie skúšky na výkon funkcie zodpovednej osoby, poverenie zodpovednej osoby, konkrétne povinnosti a rozsah jej zodpovednosti,
  • Práva dotknutej osoby,
  • Cezhraničný tok osobných údajov,
  • Oznamovacia povinnosť, osobitná registrácia a evidencia informačných systémov.

Terminy

Dátum Miesto udalosti Cena bez dane
18. novembra 2019 Bratislava 185,00 €
10. novembra 2020 Bratislava 185,00 €
17. augusta 2020 Bratislava 185,00 €
30. septembra 2020 Bratislava 185,00 €

Po objednaní seminára prostredníctvom portálu Podnikam.sk vám bude uplatnená zľava 5% z cenníkovej ceny seminára. Ak ste členom klubu Podnikam.sk získate zľavu až 15% z cenníkovej ceny! Staňte sa členom prémiového Klubu Podnikam.SK

Časový harmonogram

Kontakt na organizátora

Stručná charakteristika Odborné školenia, semináre a workshopy organizuje Centrum vzdelávania pod hlavičkou vydavateľstva Verlag Dashöfer úspešne už niekoľko rokov. Viac ako 10.000 spokojných účastníkov, desiatky lektorov – uznávaných odborníkov z praxe, nové témy reflektujúce aktuálne diane a legislatívne zmeny sú spoločným znakom pre Centrum vzdelávania.
Hlavná oblasť pôsobenia Odborné vzdelávanie, semináre a workshopy
Adresa Železničiarska 13, P.O.BOX 323, Bratislava 1, 814 99

Školenie online objednávka

Pre prihlásenie sa na školenie vyplňte svoje údaje. Aby sme predišli nedorozumeniam, vyplňte ich pravdivo a uveďte aktuálne dáta. Organizátor školenia vás bude informovať o ďalšom postupe.
  • Po objednaní seminára prostredníctvom portálu Podnikam.sk vám bude uplatnená zľava 5% z cenníkovej ceny seminára. Ak ste členom klubu Podnikam.sk získate zľavu až 15% z cenníkovej ceny! Staňte sa členom prémiového Klubu Podnikam.SK

  • Odoslaním súhlasím s podmienkami používania.

december, 2019

pon

ut

str

štv

pia

so

ne

-

-

-

-

-

-

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

09dec7:30Eshop v roku 20207:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Legislatíva a zákony

09dec7:30Výklad stavebného zákona (líniové stavby) 7:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Stavebníctvo

09dec7:30Eshop v roku 20207:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Legislatíva a zákony

09dec7:30Výklad stavebného zákona (líniové stavby) 7:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Stavebníctvo

09dec7:30Eshop v roku 20207:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Legislatíva a zákony

09dec7:30Eshop v roku 20207:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Legislatíva a zákony

09dec7:30Zamestnávanie a živnostníci7:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Personalistika

Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu. Ochrana osobných údajov | Podmienky používania | Kontakt
OK

Web obsahuje cookies. Prevádzkovateľ webu nezbiera žiadne osobné údaje, ak nie ste registrovaný. Web obsahuje prvky tretích strán. Viac k: Ochrana osobných údajov a cookies

X