Šéfkuchár s tromi michelinskými hviezdami teraz robí hod-dogy
Známy newyorský šéf kuchár Thomas Keller, ktorý si za svoje netradičné umenie vyslúžil ocenenie v podobe troch michelinkých hviezd, v súčasnosti upriamil svoju pozornosť aj na oblasť rýchleho občerstvenia.
Kellerov debut v tejto oblasti sa očakáva už niekedy v priebehu decembra aktuálneho roka. Majitelia jednej londýnskej reštaurácie si pozvali úspešného šéfkuchára, aby im pomohol s prípravou hot-dogov, ku ktorým servírujú šampanské. Sám Keller pritom o sebe tvrdí, že je veľkým fanúšikom hot-dogov, ktoré mu pripomínajú piknikové popoludnia v parku z detských čias.
Majitelia spomínanej londýnskej reštaurácie sa tak nesmierne tešia priazni Kellera, s ktorým už v minulosti viackrát spolupracovali. Ako ďalej uviedli, oceňujú jeho veľkú podporu. „Vždy rád podporím svojich žiakov,“ pripojil v tejto súvislosti samotný majster.
Vyštudovala Právnickú fakultu Univerzity Komenského v Bratislave. V praxi sa venuje copywritingu, prekladateľskej činnosti a korporátnemu právu.