Buďte správne informovaný! Získajte prémiový účet TU
Prihlásenie
Zakúpiť členstvo
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ochrana osobných údajov a podnikateľ

Ochrana osobných údajov a podnikateľ
Fototobanka Pixmac
12. mája 2015 Zdroj Podnikam.SK, MV Tlačiť

Všetko o ochrane osobných údajov z pohľadu podnikateľa. Povinnosti, rady, tipy, návody v našom praktickom e-booku.

Ochrana osobných údajov sa týka aj malých podnikateľov

Ochrana osobných údajov nebola tak pálčivou otázkou ako za posledné roky. Hlavne od prijatia nového zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len „zákon“) sa osobné údaje a ich ochrana zaradili medzi najaktuálnejšie témy. Napriek tomu je ochrana osobných údajov podceňovaná najmä zo strany menších a stredných firiem. Domnievame sa, že je tomu tak z dôvodu priehrštia pojmov a množstva povinností a obmedzení, ktoré zákon prináša, a v ktorých sa ťažko orientujú aj odborníci.

Pre čitateľov Podnikam.SK sme pripravili praktický e-book na tému Ochrana osobných údajov a podnikateľ.

e-book: Ochrana osobných údajov a podnikateľ

Všetko o ochane osobných údajov z pohľadu podnikateľa.

V tomto e-book nájdete vášho sprievodcu, ktorý vás uvedie do základov ochrany osobných údajov, vysvetlí pojmy, upozorní na povinnosti a poskytne vám rady a tipy, ako spracúvať osobné údaje. Pre jednoduchšie vysvetlenie niektorých otázok sme do e-booku pridali príklady zo života, v ktorých sa môžete nájsť a použiť v rámci svojho podnikania.

E-book bol pripravený v spolupráci s advokátskou kanceláriou Glatzová & Co., s.r.o.

Platba rýchlo a pohodlne cez SMS

eBook môžete získať okamžite po uhradení SMS. V objednávke si môžete zvoliť formu úhrady prostredníctvom zálohovej faktúry alebo prostredníctvom SMS z vášho mobilného telefónu. Po SMS úhrade si môžete stiahnúť eBook prakticky okamžite.

Členovia Klubu Podnikam.SK majú zľavu

Platené eBooky sú pre členov Klubu Podnikam.SK dostupné za cenu zvýhodnenú oproti bežnej komerčnej cene. Ak sa stanete členom nášho klubu, získate vybrané eBooky zadarmo. Aj týmto spôsobom chceme, aby členovia Klubu Podnikam.SK benefitovali z ročného členského, ktoré im umožní získavať aj ďalšie služby za výhodnejších podmienok. Viac o výhodách členstva.

Odporúčané ebooky

K téme

Témy

PodnikamPodnikám na internete

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Manažment

Poradca podnikateľa a živnostníka

Prémiový obsah pre členov klubu Podnikam.sk

Zobraziť ďalšie články

Seriály na Podnikam.sk

Školenia, semináre, kurzy

BOZP - Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci
BOZP vo výrobe
Cash flow
Clo
Clo a logistika
Controlling
Dane a účtovníctvo
Doprava
Dotácie
DPH - Daň z pridanej hodnoty
DzP - Dane z príjmu
Enviro
Environmentalistika
Finančné riadenie
IAS/IFRS
Koronavírus
Legislatíva a zákony
Legislatíva, zákony
Logistika
Manažérske zručnosti
Manažment
Marketing
Marketing a predaj
Medzinárodné účtovné štandardy (IAS/IFRS, US GAAP)
Medzinárodné zdaňovanie
Mzdy a odvody
Nehnuteľnosti
Osobný rozvoj
Ostatné dane
Personalistika
Pohľadávky
Pracovné právo
Právo
Právo, Pracovné právo
Riadenie
Riadenie firmy
Riadenie ľudských zdrojov
Samospráva
Školstvo
Školy
Smernice
Stavebníctvo
Účtovníctvo
Účtovníctvo a dane
Verejná správa
Verejné obstarávanie-obstarávateľ
Verejné obstarávanie-uchádzač
Výroba
žiadny
Živnosť

október

03nov8:30Leadership akadémia - Skrytý svet lídra8:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:Manažérske zručnosti,žiadny

03nov8:30Česko-slovenské účtovníctvo, DPH a DzP v roku 20208:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:DzP

03nov8:30Česko-slovenské účtovníctvo, DPH a DzP v roku 20208:30 Udalosť usporiadaná: Verlag Dashöfer, s.r.o. Typ Udalosti:ŠkolenieOblasť školenia:DzP

Zobraziť všetky školenia

Eshop Podnikam.sk

Prejsť do eshopu

Zoznam firiem B2B

Zobraziť všetky firmy
Copyright © iSicommerce s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu. Ochrana osobných údajov | Podmienky používania | Kontakt
X